ZekerWeb

ZekerWeb

ZekerWeb is de formule voor voor financiële dienstverleners die meer willen met internet. 

ZekerWeb meer dan een website

ZekerWeb is meer dan een websiteformule, het is een marketinginstrument en communicatiemiddel voor intermediairs die meer willen met internet. Met een ZekerWeb-site beschikt u direct over een site met meer dan 100 informatieve pagina's en online webformulieren voor uw klantenservice.

ZekerWeb Compact, Basis en Pro

U kunt kiezen uit drie pakketten. Met ZekerWeb Basis bent u direct voorzien voor een uitstekende oplossing voor internet en e-marketing. Bij het pakket ZekerWeb Pro profiteert u daarnaast van extra diensten die ervoor zorgen dat uw website beter lokaal wordt gevonden in zoekmachines en wordt uw website verder aangevuld met het E-magazine. ZekerWeb Compact is de instapversie van het concept.

Heeft u een vraag over ZekerWeb? Bel dan gerust naar 0344 700 270.

Professionele website

U beschikt direct over een website met meer dan 100 informatieve pagina's over verzekeringen en andere financiële producten.

Informatie en interactie

Uw ZekerWeb-site heeft per productgroep een uitgebreid aantal pagina’s met informatie en geïntegreerde contactformulieren. U heeft de vrije keuze voor de inrichting van de website en kunt deze eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld online rekentools.

Hosting en domeinregistratie

Hosting en domeinregistratie is standaard opgenomen in uw abonnement op ZekerWeb. Verder wordt de techniek van de website steeds actueel gehouden en worden updates geïnstalleerd zonder dat u daar omkijken naar heeft. 

Geoptimaliseerd voor tablets en mobiel

Internet wordt steeds mobieler. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet. 

Uitstekende weergave op elk apparaat 

Door gebruik te maken van slimme technieken ervaart iedere bezoeker uw website optimaal. Of hij uw pagina nu bezoekt via zijn computer, tablet of smartphone.

Full responsive

Uw website past zichzelf automatisch aan aan elk type apparaat, waardoor uw ZekerWeb-site ook op het veel kleinere beeldscherm overzichtelijk wordt gepresenteerd en goed leesbaar is.

Overzicht

Content Managenent Systeem

Om uw website zelf te kunnen uitbreiden met extra pagina's en berichten, heeft u de beschikking over een uitgebreid content managementsysteem.

Uw eigen verhaal vertellen

Natuurlijk wilt u op uw website uw eigen verhaal vertellen en zelf berichten en artikelen kunnen toevoegen. U kunt uw ZekerWeb-site daarom eenvoudig zelf uitbreiden met bijvoorbeeld nieuwsberichten en blogs.

Content managementsysteem

De motor hiervoor is het professionele content managementsysteem (CMS) waartoe u toegang krijgt. Dit CMS bevat niet alleen tools voor het beheer van uw website, maar ook een marketingdashboard. 

Statistieken

Meten is weten. Daarom is het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in het gedrag van uw online bezoekers.

Bezoekers van uw website in beeld

Uw ZekerWeb-site is voorzien van het uitgebreide statistiekenpakket van Google Analytics. Hiermee kunt u het gedrag van de bezoekers van uw website analyseren.

Altijd een actuele website

Wij onderhouden uw site zodat u niet dagelijks met uw website bezig hoeft te zijn. 

Onderhoud van content

Een ZekerWeb-site is standaard voorzien van een groot aantal product- en informatiepagina's. De inhoud hiervan wordt automatisch voor u aangepast als hier aanleiding voor is, zoals bijvoorbeeld bij wijzigingen van fiscale regels.

Actuele nieuwsberichten

De website wordt elke week voorzien van actualiteiten die automatisch doorgeplaatst kunnen worden op uw sociale media. Uiteraard kunt u ook zelf nieuws en informatie toevoegen aan uw website. 

Bloggen en delen op social media

Deel uw nieuws en blogs op een gemakkelijke manier via sociale media

Verbreed uw netwerk

Door goed gebruik te maken van sociale media kunt u een breder publiek bereiken. Immers, als u uw klanten weet te inspireren, delen zij uw verhaal met hun vrienden!

Slimme stekker

Om dit zo eenvoudig mogelijk te doen, is uw ZekerWeb-pakket uitgerust met een slimme sociale media-stekker. Hiermee worden uw nieuws- en blogberichten automatisch doorgeplaatst op Facebook, Twitter en/of LinkedIn. 

E-newsletter

Zeker voor u als financieel dienstverlener is het belangrijk om in contact te blijven met uw klanten. Onze e-mailnieuwsbrief in uw eigen huisstijl is hiervoor een perfect medium.

Particuliere nieuwsbrief

Zes kant-en-klare e-mailnieuwsbrieven voor particulieren maken standaard deel uit van het jaarabonnement. Uiteraard kunt u deze aanpassen en aanvullen met eigen berichten.

Zakelijke nieuwsbrief

Natuurlijk wilt u ook uw zakelijke relaties op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de financiële sector die voor hen van belang zijn. Daarom zijn er ook zakelijke nieuwsbrieven opgenomen in het ZekerWeb-pakket.

Lokale vindbaarheid en platformen

Bij lokale zoekmachine-optimalisatie (SEO) wordt uw website afgestemd op zowel uw werkgebied als de zoektermen die voor uw bedrijfsvoering belangrijk zijn.

Lokale zoekers

Als lokale ondernemer wilt u graag in beeld komen bij consumenten die in uw werkgebied wonen en op zoek zijn naar een financieel adviseur. Daarom is het belangrijk dat uw website goed vindbaar is op bijvoorbeeld "Inboedelverzekering Amsterdam". Binnen ZekerWeb Pro wordt uw website hiervoor geoptimaliseerd.  

Vindbaar via andere websites

Op algemene financiële zoektermen winnen grote verzekeraars en banken het in zoekmachines van lokale financële dienstverleners. Daarom promoten wij uw website op platformwebsites die wij zelf beheren en op websites van strategische businesspartners.

E-magazine

Met E-magzine brengt u uw bedrijf prominent in beeld bij uw klanten en prospects.

Vier keer per jaar kant en klaar

Met E-magazine wordt uw ZekerWeb-site elk kwartaal uitgebreid met een compleet online magazine met fraaie artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld. Elk kwartaal staat een ander thema centraal: Lentekriebels, Vakantiegevoel, Woongenot en Zorgzaam.

Naast het online magazine op uw website krijgt u kant-en-klare tools aangereikt om de publicatie onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

Reviews

Uw ZekerWeb-site kan worden uitgebreid met een kant-en-klare oplossingen voor reviews.

Reviewmodule

U kunt klanten via het CMS van uw site uitnodigen om u online te beoordelen en hun review te publiceren op uw website. Er zijn vragenlijsten beschikbaar voor beoordelingen over de afwikkeling van een schade, hypotheekadvies, pensioenadvies en verzekeringsadvies.

Integratie Advieskeuze

Het review platform Advieskeuze levert een XML-feed waarmee reviews op Advieskeuze.nl gekoppeld kunnen worden aan uw website. ZekerWeb heeft hier een kant-en-klare oplossing voor. 

Heeft u een vraag over ZekerWeb? Bel dan gerust naar 0344 700 270.