ZekerWeb Extra's

Uitbreidingen

Aanvullingen voor uw website of juist een extra site voor een specifiek concept.

Uitbreiding van uw ZekerWeb-site

DenK heeft diverse handige uitbreidingen ontwikkeld voor uw ZekerWeb-site. Zo bieden wij bijvoorbeeld een kant-en-klare oplossing voor reviews en hebben we voor makelaars een speciale woningmodule.

Extra website

Soms komt een propositie of een speciale collectiviteit beter tot z'n recht op een losse website. DenK biedt relaties met een ZekerWeb-site diverse standaard oplossingen, maar kan desgewenst ook een maatwerk site realiseren. 

Woningaanbod module

Bemiddelt u ook bij de aan- en verkoop van huizen? Breid uw ZekerWeb-site dan uit met onze fraaie woningmodule.

De module bevat een overzichtspagina waar bezoekers woningen kunnen sorteren en filteren. Elke woning heeft verder een eigen detailpagina met tabbladen voor de beschrijving, kenmerken, foto-overzicht, een kaart en reactieformulier.

Online koppelingen

De woningaanbod module beschikt over koppelingen met Realworks en Venum waardoor uw woningaanbod automatisch in uw website wordt verwerkt. 

Losse website voor uw concept

Sommige proposities of collectiviteiten komen beter tot hun recht op een losse website

Ondanks dat een ZekerWeb-site een complete website is waar veel uitbreidingen op mogelijk zijn, kan het toch voorkomen dat u een losse website nodig heeft voor een speciaal concept of een bijzondere collectiviteit. 

Voor relaties met een ZekerWeb-site heeft DenK diverse uitgewerkte oplossingen. Hebben we geen passende oplossing voor uw bijzondere wens? Dan is ook maatwerk mogelijk. Neem contact met ons op voor informatie of een advies.

Heeft u een vraag over ZekerWeb? Bel dan gerust naar 0344 700 270.